Biefstuk (duvel)
Bereidingstijd: 1 uurtje laten smoren

Ingrediënten:

  •     Peper en zout
  •     4 baklapjes
  •     3 derde deel van een pot mosterd
  •     6 grote lepels suiker
  •     2 teentjes knoflook
  •     1 grote flinke ui


Bereiding:
Snij de baklapjes in blokjes.
Snij de ui klein,pers de knoflook.
Bak de baklapjes bruin niet te lang.
Doe de ui erbij en de knoflook.
Bak het samen  nog even.
Doe er peper en zout bij en doe de mosterd erbij en de suiker.
Roer het goed door.
Doe er een klein beetje water bij ongeveer iets minder dan een halve kleine koffiekom.
Roer het weer goed door doe de deksel op de pan en laat het ongeveer een klein uurtje gaar pruttelen op een half pitje.
Roer het wel af en toe door en als het te droog word gooi er dan een heel klein scheutje water bij.

succes.