Chinese mie ( ± 4 personen )
Bereidingstijd: 30 minuten
20 min voorbereiding
10 min kooktijd

Ingrediënten:

  •     Chinese mie
  •     Mix voor Chinese mie
  •     1 Rode paprika
  •     1 Gele paprika
  •     3 lente uitjes
  •     1 prei
  •     300 gr rund vlees


Bereiding:
Snij de paprika's in stukjes.
En de prei en de lente ui in ringen.
En het rund vlees in stukjes.
Laat eerst de mix wellen en zet het water op voor de mie.
Doe liefst olijf olie in de wok.
Goed heet laten worden en het vlees erbij doen.
Dit gaar en licht bruin laten worden.
Ondertussen de mie koken.
Zoals het op verpakking beschreven is.
Nadat het vlees bruin is de verschillende groente toevoegen en mee laten wokken.
Wanneer de weltijd van het sausje voorbij is, het sausje toevoegen.
Op hoog vuur laten smoren, zorg dat de meeste vocht weg is voor toevoegen van mie.
Mie afspoelen met koude water en samen met de kruiden toevoegen in de wok op laag vuur laten warm worden.